Політика конфіденційності

Як нас знайти в Інтернеті

Інтернет-магазин “Горіхи Волині” розміщений в Інтернеті за адресою: https://gorih.volyn.ua.

Контактні форми

Як виконується обробка Ваших даних

На нашому сайті відсутня можливість реєстрації. На сторінці замовлення Вам буде запропоновано ввести мінімальний набір даних: ім’я та прізвище, елетронну пошту (необов’язково), номер телефону, адресу доставки. Після підтвердження замовлення доступ на сайті до введених користувачем даних зникає.

Введені дані, такі як, електронна пошта і (або) номер телефону, Інтернет-магазин використовує для зв’язку з користувачами.

З ким ми ділимося вашими даними

Будь-який доступ до введених на формах замовлення персональних даних користувачів третім особам не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

Які права ви маєте відносно своїх даних

Ви можете вимагати, щоб ми стерли будь-які особисті дані, які ми маємо щодо Вас. Це не включає будь-які дані, які ми зобов’язані зберігати в адміністративних, правових та цілях безпеки.

Як ми захищаємо Ваші дані

Сайт приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Які процедури проти втрати даних ми використовуємо

Особи, що мають доступ до персональних даних, у тому числі, здійснюють їх обробку, у разі порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність згідно законодавства України.

Наша контактна інформація

Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних надішліть запит електронною поштою на адресу info@gorih.volyn.ua.

Додаткова інформація

Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки сайту https://gorih.volyn.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп’ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Зміна політики конфіденційності

Ми вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.